Excursie de 1 la Balcik!
Excursii de 1 zi
Pelerinaj Teleorman Sf Liturghie, Sf Maslu, Dezlegari si agapa
Pelerinaj Teleorman participare la Sfanta Liturghie si Maslu
Martie 2025
Pelerinaj la Manastirea Prislop 2025 SFANTUL CUVIOS MARTURISITOR ARSENIE DE LA PRISLOP 29- 30 Martie 2025 Minune cu Icoana Sf Arsenie Boca la Patriarhia Romana Acceptam card de vacanta! Ziua I: Plecare la ora 07.00 din Bucuresti – parcarea din Piata Constitutiei (in fata Palatului Parlamentului), pe traseul: Bucureşti – Pitesti – Sibiu – Alba Iulia. [...]
Martie 2025
3 zile de relaxare pe Valea Oltului – Transalpina – Aqua Park Cozia – Salina Ocnele Mari
3 zile de relaxare pe Valea Oltului
Aprilie 2025
Excurise de 1 zi la Campul Lalelelor Dambovita
Excursii de 1 zi
Pelerinaj Teleorman Sf Liturghie, Sf Maslu, Dezlegari si agapa
Pelerinaj Teleorman participare la Sfanta Liturghie si Maslu
Aprilie 2025
Pelerinaje Muntele Athos cu avionul 2025
Croaziera pe Olt Cascada Scorus, Cascada Lotrisor
Februarie 2025
Excursie 1 zi la Hotelul de Gheata Balea LAc
Mai 2025
Se spune că în zona dintre dealuri şi valea Buzăului îşi făcuse tabăra o ceată de haiduci. Ei prindeau oile bogaţilor munteni când aceştia veneau la târg la Buzău şi, ca să nu-i prindă potera cu prada vie, o făceau pastramă şi cârnaţi. Astăzi nu mai sunt haiducii, dar metoda de preparare a cârnaţilor de Pleşcoi a fost preluată de săteni. Aceştia au descoperit că oile lor au o carne cu gust special: puţin sărată, mai suculentă. Explicaţia constă în faptul că dealurile subcarpatice buzoiene au în subsol zăcăminte de sare, iar ca urmare a procesului zilnic de evaporare a apei, se depun cristale de sare pe vegetaţia colinară. Carnea oilor din această zonă capată astfel un gust aparte, iar produsele o savoare deosebită.