-10%
2 + 1 Gratis
Prețul inițial a fost: 200.00 lei.Prețul curent este: 180.00 lei.

Excursie de 1 la Balcik!

Sf Liturghie, Maslu, Dezlegari si agapa!
130.00 lei

Pelerinaj Teleorman participare la Sfanta Liturghie si Maslu

Sfantul Arsenie Boca
350.00 lei

Pelerinaj la Manastirea Prislop 2025 SFANTUL CUVIOS MARTURISITOR ARSENIE DE LA PRISLOP 29- 30 Martie 2025 Minune cu Icoana Sf Arsenie Boca la Patriarhia Romana Acceptam card de vacanta! Ziua I: Plecare la ora 07.00 din  Bucuresti – parcarea din Piata Constitutiei (in fata Palatului Parlamentului), pe traseul: Bucureşti – Pitesti – Sibiu – Alba Iulia. [...]

-23%
Transalpina
Prețul inițial a fost: 900.00 lei.Prețul curent este: 690.00 lei.

3 zile de relaxare pe Valea Oltului

-34%
Campul Lalelelor
Prețul inițial a fost: 150.00 lei.Prețul curent este: 99.00 lei.

Excurise de 1 zi la Campul Lalelelor Dambovita

Sf Liturghie, Maslu, Dezlegari si agapa!
100.00 lei

Pelerinaj Teleorman participare la Sfanta Liturghie si Maslu

300.00 

Pelerinaje in Muntele Athos 2025

Transport cu avionul !
700.00 

Pelerinaje Muntele Athos cu avionul 2025

Plateste 1 / merg 2
260.00 lei

Croaziera pe Olt Cascada Scorus, Cascada Lotrisor

Super pret !!!
149.00 lei

Martisor la Veliko Tarnovo 2025

-27%
1 zi la Balea Lac
Prețul inițial a fost: 230.00 lei.Prețul curent este: 169.00 lei.

Excursie 1 zi la Hotelul de Gheata Balea LAc

-18%
Excursie de 1 zi Buzau
Prețul inițial a fost: 170.00 lei.Prețul curent este: 140.00 lei.

Se spune că în zona dintre dealuri şi valea Buzăului îşi făcuse tabăra o ceată de haiduci. Ei prindeau oile bogaţilor munteni când aceştia veneau la târg la Buzău şi, ca să nu-i prindă potera cu prada vie, o făceau pastramă şi cârnaţi. Astăzi nu mai sunt haiducii, dar metoda de preparare a cârnaţilor de Pleşcoi a fost preluată de săteni. Aceştia au descoperit că oile lor au o carne cu gust special: puţin sărată, mai suculentă. Explicaţia constă în faptul că dealurile subcarpatice buzoiene au în subsol zăcăminte de sare, iar ca urmare a procesului zilnic de evaporare a apei, se depun cristale de sare pe vegetaţia colinară. Carnea oilor din această zonă capată astfel un gust aparte, iar produsele o savoare deosebită.

Verified by ExactMetrics